Metalunion, sterk in boorwerk

Uw partner voor het boren van gaten in lange en vlakke staalproducten

Ons modern machinepark is uitgerust voor het boren van zowel lange staalproducten als vlakke staalproducten: 2 automatische zaag-boorstraten en een CNC plasmasnijder met geïntegreerd booraggregaat. Een uiterste precisie, zowel in positionering als in afwerking, is steeds gegarandeerd.

Platen kunnen worden voorzien van gaten met diameter 8 tot 29 mm. Het boren van gaten in profielstaal is mogelijk met een diameter tussen 10 en 40 mm.

CNC gestuurd boorwerk staal

Zowel onze zaag-boorstraten als ons booraggregaat op de plasmabrander zijn CNC gestuurd, wat een garantie biedt op een foutloze uitvoering. Uw technische tekeningen kunnen worden ingelezen via uw eigen DXF -en/of NC files. Zo ontvangt u met precisie afgewerkte stukken die u rechtstreeks kan integreren in uw productieproces.

Dankzij onze interne nesting software programma’s bieden wij de garantie dat afval tot een minimum gereduceerd wordt.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Metalunion, de totaalleverancier voor al uw gewenste staalproducten,
in handelslengtes of bewerkt op maat.

Zo kan u focussen op uw kernactiviteiten, en dragen wij een kwalitatief en betrouwbaar steentje bij aan een verhoogde efficiëntie en productiviteit.

 

Lange staalproducten boren: Automatische zaag-boorstraat

Ons profielstaal kunnen wij voor u op maat zagen (recht of in verstek) én boren. De 2 gecombineerde CNC gestuurde zaag-boorstraten in ons modern machinepark bieden een verhoogde capaciteit, precisie en productiviteit ten opzichte van afzonderlijke boor- en zaagmachines. Wij voorzien bovendien de mogelijkheid tot machinale identificatie-markering.

Uw technische tekeningen kunnen via uw eigen NC-bestanden rechtstreeks worden ingeladen. Het aanleveren van een bijhorend PDF-bestand is steeds aan te bevelen als bijkomende controle.

Vlakke staalproducten boren: CNC-gestuurd booraggregaat

Het CNC-gestuurde booraggregaat van onze plasma-snijbrandmachine boort perfect ronde gaten met diameter 9 tot 29mm in ons paatmateriaal. Een waardevolle aanvulling op het snijbranden van brandstukken met de meest grillige contouren.

Voor grotere diameters of tapgaten kunnen voor-markeringen worden aangebracht.

Uw technische tekeningen kunnen via uw eigen DXF-bestanden rechtstreeks worden ingeladen. Het aanleveren van een bijhorend PDF-bestand is steeds aan te bevelen als bijkomende controle.
Metalunion, sterk in boren

Uw staalbewerkingen laten uitvoeren door Metalunion?
Alleen maar voordelen!

Productiecapaciteit

Geniet van een uitbreiding van uw productie-capaciteit, zonder bijkomende investeringen of complexe ingrepen die de interne organisatie
dreigen te verstoren.

Tijdsbesparing

Met de aanlevering van op maat bewerkte producten bespaart u bovenal tijd. Doe voor tijdsintensieve voorbewerkingen beroep op ons geautomatiseerd machinepark. Zo kan u de focus leggen op wat waarde genereert voor uw bedrijf: uw kernactiviteit.

Bezetting

Moeilijkheden in het vinden van gekwalificeerd personeel of tijdelijke onderbezetting? Onze CNC-machines bieden de perfecte aanvulling. 

Efficiëntie

Wij kunnen u ondersteunen bij piekperiodes, tijdelijke onderbezetting of andere omstandigheden. Zo hoeft u uw klanten niet teleur te stellen of nieuwe projecten te weigeren.

Automatisering

De automatisering van ons CNC-gestuurd
machinepark, in combinatie met een sterk
georganiseerde interne flow, reduceert
de foutenlast tot een absoluut minimum.

Stiptheid

Onze interne organisatie in al haar facetten; van ons magazijn tot CNC machinepark en onze stipte logistiek, zorgt ervoor dat wij binnen de overeengekomen termijn leveren. Op ons kan u rekenen.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Metalunion, de totaalleverancier voor al uw gewenste staalproducten, in handelsformaten of bewerkt op maat.

Zo kan u focussen op uw kernactiviteiten, en dragen wij een kwalitatief en betrouwbaar steentje bij aan een verhoogde efficiëntie en productiviteit.