Metalunion, sterk in stalen balken

Balken beschikbaar in een brede waaier aan profielen: UPN, IPE, HEA, HEB en HEM

Metalunion beschikt over een ruime voorraad balken met een brede keuze aan afmetingen en lengtes. Ons ruim assortiment balkstaal bestaat uit UPN, IPE, HEA, HEB en HEM. Deze voorraad garandeert niet alleen een onmiddellijke beschikbaarheid, maar tevens een brede keuze aan afmetingen die een optimale nesting toelaten. 

Bent u op zoek naar een speciaal type profiel of kwaliteit?
Wij bieden uitgebreide mogelijkheden door ons breed netwerk aan walserijen en partners. Voor specifieke vragen omtrent de afmetingen en kwaliteiten van ons profielstaal, kan u steeds contact met ons opnemen.

CNC bewerkingen balken: zagen, boren, markeren, stralen en schilderen

Wij bieden ruime bewerkingsmogelijkheden aan op ons balkstaal: zagen, boren van gaten, markeren & stralen en schilderen. Onze bewerkingsmachines zijn CNC gestuurd, waardoor uw technische tekeningen via uw eigen DSTV-bestanden rechtstreeks kunnen worden ingeladen. Zo ontvangt u met precisie afgewerkte stukken die u rechtstreeks kan integreren in uw productieproces. 

Met de investering in een op maat geschreven eigen nesting programma gaan wij bij Metalunion een stap verder. Er is garantie dat afval tot een minimum wordt gereduceerd, om zo steeds het beste resultaat aan onze klanten te bieden.

CNC-gestuurde bewerkingen van balken

Wij zagen uw balken op maat, zowel recht als in verstek (-45° en +60° luchthoek) en zowel in bundel als per stuk. Het boren van gaten in balken is mogelijk met een diameter tussen
10 en 40 mm. Daarnaast kunnen ook automatische identificatie-markeringen op uw bewerkte balken aangebracht worden. Hierdoor bespaart u tijd, moeite en kosten, aangezien het aangeleverde staal niet meer handmatig gemeten en 
uitgesorteerd moet worden bij levering. In combinatie met stralen en schilderen kan u rekenen op een optimale nabewerking.

Assortiment balken

Ons assortiment balken bestaat uit UPN, IPE, HEA, HEB en HEM met kwaliteit S235JR of S275JR volgens EN 10025-2. 
Een specifiek type profiel nodig? Op zoek naar andere kwaliteiten? Contacteer ons, wij gaan de mogelijkheden na.
Gevonden wat u zoekt? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

UPN

IPE

HEA

HEB

HEM

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Metalunion, de totaalleverancier voor al uw gewenste staalproducten,
in handelsformaten of bewerkt op maat.

Zo kan u focussen op uw kernactiviteiten, en dragen wij een kwalitatief en betrouwbaar steentje bij aan een verhoogde efficiëntie en productiviteit.