Metalunion, sterk in handelsstaal

Handelsstaal : hoekijzers, plat, strippen, rond, vierkant, T-IJzers, U-IJzers en kraanrails

Metalunion beschikt over een ruime voorraad handelsstaal met een brede keuze aan afmetingen en handelslengtes. Ons breed assortiment handelstaal bestaat uit hoekijzers, plat, strippen, rond, vierkant, T-IJzers, U-IJzers en kraanrails, met of zonder afgeronde hoeken. 

Bent u op zoek naar een speciaal type handelsstaal?
Wij bieden uitgebreide mogelijkheden door ons breed netwerk aan walserijen en partners. Voor specifieke vragen omtrent de afmetingen, handelslengtes en kwaliteiten van ons handelsstaal, kan u steeds contact met ons opnemen.

CNC bewerkingen handelsstaal: zagen, boren, markeren, stralen en schilderen

Wij bieden ruime CNC-gestuurde bewerkingen aan op ons assortiment handelsstaal: zagen, boren, markerenstralen en schilderen. Dankzij ons modern machinepark met CNC-gestuurde bewerkingsmachines, kunnen uw technische tekeningen via uw eigen DSTV-bestanden rechtstreeks worden ingeladen. Zo ontvangt u met precisie afgewerkte stukken die u rechtstreeks kan integreren in uw productieproces.

Met de investering in een op maat geschreven eigen nesting software programma gaan wij bij Metalunion een stap verder. Er is garantie dat afval tot een minimum wordt gereduceerd, om zo steeds het beste resultaat aan onze klanten te bieden. 

CNC-gestuurde bewerkingen van handelsstaal

Wij zagen uw handelsstaal op maat, zowel recht als in verstek (-45° en +60° luchthoek) en zowel in bundel als per stuk. Het boren van gaten is mogelijk met een diameter tussen 10 en 40 mm. Daarnaast kunnen ook automatische identificatie-markeringen op uw bewerkt handelsstaal aangebracht worden. Hierdoor bespaart u tijd, moeite en kosten, aangezien het aangeleverde staal niet meer handmatig gemeten en uitgesorteerd moet worden bij levering. In combinatie met onze straal- en schilderinstallatie kan u rekenen op een totaal aanpak.

Assortiment handelsstaal

Ons assortiment handelsstaal bestaat uit hoekijzers, plat, strippen, rond, vierkant, T-ijzer, U-ijzer en kraanrails met kwaliteit S235JR volgens EN 10025-2.
Een specifiek type profiel nodig? Op zoek naar andere kwaliteiten? Contacteer ons, wij gaan de mogelijkheden na.

Metalunion, de totaalleverancier voor al uw gewenste staalproducten,
al dan niet bewerkt op maat.

Zo kan u focussen op uw kernactiviteiten, en dragen wij een kwalitatief en betrouwbaar steentje bij aan een verhoogde efficiëntie en productiviteit.