Metalunion, sterk in buisprofielen

Koudvervaardigde gelaste buisprofielen: vierkant, rechthoekig en rond

Metalunion beschikt over een ruime voorraad koudvervaardigde gelaste buisprofielen – EN10219 – met een brede keuze aan afmetingen en handelslengtes. Ons ruim assortiment bestaat uit vierkante kokers, rechthoekige kokers en ronde buizen.

Bent u op zoek naar een speciaal type buisprofiel of gelaste constructiebuis? 
Wij bieden uitgebreide mogelijkheden door ons breed netwerk aan walserijen en partners. Voor specifieke vragen omtrent de afmetingen, handelslengtes en kwaliteiten van onze buisprofielen, kan u steeds contact met ons opnemen.

Onze ruime voorraad garandeert niet alleen een onmiddellijke beschikbaarheid, maar tevens een brede keuze aan afmetingen die een optimale nesting toelaten. Zo ontvangt u met precisie afgewerkte stukken die u rechtstreeks kan integreren in uw productieproces.

CNC-gestuurde bewerkingen van buisprofielen

Wenst u een specifieke afmeting of afwijkende lengte kokers? 

Wij zagen uw gelaste buisprofielen op maat, zowel recht als in verstek (-45° en +60° luchthoek) en zowel in bundel als per stuk. 
In combinatie met onze straal- en schilderinstallatie kan u rekenen op een totaal aanpak. 

Assortiment buisprofielen

Ons assortiment buisprofielen bestaat uit vierkante kokers, rechthoekige kokers en ronde buizen met kwaliteit S235JRH volgens EN 10219-1.
Een specifiek type buisprofiel nodig? Op zoek naar andere kwaliteiten? Contacteer ons, wij gaan de mogelijkheden na.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Metalunion, de totaalleverancier voor al uw gewenste staalproducten,
in handelsformaten of bewerkt op maat.

Zo kan u focussen op uw kernactiviteiten, en dragen wij een kwalitatief en betrouwbaar steentje bij aan een verhoogde efficiëntie en productiviteit.