Metalunion, sterk in staal markeren

Het markeren van uw profielstaal zorgt voor een verhoogde efficiëntie en productiviteit

CNC-gestuurd markeren gebeurt via  de boorinstallaties van onze automatische zaag-boorstraten. Deze beschikken over een markeer unit die automatische identificatie-markeringen op uw profielstaal aanbrengt. 

Door uw staalproducten te laten markeren, moeten deze bij levering niet langer handmatig gemeten en uitgesorteerd worden. Het wegnemen van deze stap in uw productieproces levert u een aanzienlijke tijds- en productiviteitswinst op, net als een geminimaliseerde foutenlast.

Metalunion, de totaalleverancier voor al uw gewenste staalproducten, in handelslengtes of bewerkt op maat. Zo kan u focussen op uw kernactiviteiten, en dragen wij een kwalitatief en betrouwbaar steentje bij aan een verhoogde efficiëntie en productiviteit.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Metalunion, de totaalleverancier voor al uw gewenste staalproducten,
al dan niet bewerkt op maat.

Zo kan u focussen op uw kernactiviteiten, en dragen wij een kwalitatief en betrouwbaar steentje bij aan een verhoogde efficiëntie en productiviteit.

Uw staalbewerkingen laten uitvoeren door Metalunion?
Alleen maar voordelen!

Productiecapaciteit

Geniet van een uitbreiding van uw productie-capaciteit, zonder bijkomende investeringen of complexe ingrepen die de interne organisatie dreigen te verstoren.

Tijdsbesparing

Laat aankoop, kwaliteitscontrole, stockage en bewerkingen van staalproducten aan ons over. Reduceer uw opportuniteitskosten en zet in op wat waarde genereert voor uw bedrijf.

Bezetting

Vind je geen gekwalificeerd personeel, of tijdelijke onderbezetting? Onze bewerkings-machines worden bestuurd door gespecialiseerde werknemers.

Efficiëntie

Wij kunnen u ondersteunen bij piekperiodes, tijdelijke onderbezetting of andere omstandig-heden. Zo hoeft u uw klanten niet teleur te stellen of nieuwe projecten te weigeren.

Automatisering

De automatisering van ons CNC-gestuurd machinepark, in combinatie met een sterk georganiseerde interne flow, reduceert de foutenlast tot een absoluut minimum.

Stiptheid

Onze interne organisatie in al haar facetten; van ons magazijn tot ons CNC machinepark en onze stipte logistiek, zorgen ervoor dat wij binnen de overeengekomen termijn leveren.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Metalunion, de totaalleverancier voor al uw gewenste staalproducten, in handelsformaten of bewerkt op maat.

Zo kan u focussen op uw kernactiviteiten, en dragen wij een kwalitatief en betrouwbaar steentje bij aan een verhoogde efficiëntie en productiviteit.