Metalunion, sterk in staalproducten

Metalunion beschikt permanent over een ruime voorraad vlakke en lange staalproducten: warmgewalste platen, quartoplaten, koudgewalste platen, balken, handelsstaal en kokers. Ons uitgebreid assortiment wordt in de meest optimale condities bewaard in de 30.000 m² overdekte opslagruimte.

Wij leveren niet enkel producten uit voorraad, maar ook uit walsing of afrol

Een specifieke maat of kwaliteit nodig? Wij bieden uitgebreide mogelijkheden! Binnen ons breed netwerk aan walserijen en partners gaan wij op zoek naar uw wensen. Dankzij onze doorgedreven kennis van de staalmarkt sinds 1928 en onze walserij-onafhankelijke positie, kunnen wij u een breed assortiment aanbieden tegen marktconforme prijzen.

Kwaliteit is van groot belang

Om controle te bewaren over het bronproduct, koopt Metalunion daarom ook coils in eigen beheer aan. De kwaliteitsvereisten van de coils worden zorgvuldig nagekeken om aan de behoeften van de klant te voldoen. Hierdoor hebben wij ten allen tijde controle over het hele proces: van aankoop van de coil en afrol op maat tot uitlevering bij de klant. Ook in de leverancierskeuze van de lange producten wordt kwaliteit steeds vooropgesteld. De uiterst stipte logistiek waarborgt bovendien de afgesproken levering op de afgesproken datum. Net alsof uw voorraad bij ons ligt!

CNC-gestuurde bewerkingen van staalproducten

Combineer onze staalproducten met CNC staalbewerkingen: brandwerk, boorwerk, zaagwerk &  stralen en schilderen van zowel platen als profielen.
Onze voorraad en breed assortiment staalproducten garandeert niet alleen een onmiddellijke beschikbaarheid, maar tevens een brede keuze aan afmetingen die een optimale nesting toelaten. Met de investering in een op maat geschreven eigen nesting programma gaan wij een stap verder. Er is garantie dat afval tot een minimum wordt gereduceerd,
om zo steeds het beste resultaat aan onze klanten te bieden.

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Wij bieden een uitgebreid assortiment vlakke en lange staalproducten, in handelslengtes of bewerkt op maat. Beschikbaar uit voorraad en op aanvraag. Ontdek ze hiernaast!
Vlakke staalproducten: warmgewalste platen, quartoplaten en koudgewalste platen

Assortiment bandplaten: zwarte platen,  laserplaten,  gebeitste platen, traanplaten, SPO platen en gegalvaniseerde platen. Een brede keuze aan afmetingen en diktes uit voorraad. Speciale maat nodig? Wij rollen deze af uit onze ruime voorraad coils.

Metalunion beschikt over een ruime voorraad quartoplaten met een brede keuze aan afmetingen en diktes. Wij leveren zowel uit voorraad, vanop de kaai of vanuit nieuwe productie.
Assortiment koudgewalste platen: koudgewalste platen DC01 en gegalvaniseerde platen. Een ruime voorraad en brede keuze aan afmetingen en diktes.
Lange staalproducten

Assortiment balken: UPN, IPE, HEA, HEB en HEM. Een ruime voorraad en brede keuze aan afmetingen en lengtes.
Een speciaal type profiel nodig? Vraag het ons!

Assortiment handelsstaal : hoekijzers, plat, strippen, rond, vierkant, T-IJzers, U-IJzers en kraanrails. Een ruime voorraad en brede keuze aan afmetingen en handelslengtes.

Assortiment buisprofielen: vierkante kokers, rechthoekige kokers en gelaste ronde constructiebuizen. Een ruime voorraad en brede keuze aan afmetingen en handelslengtes.

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Metalunion, de totaalleverancier voor al uw gewenste staalproducten,
in handelformaten of bewerkt op maat.

Zo kan u focussen op uw kernactiviteiten, en dragen wij een kwalitatief en betrouwbaar steentje bij aan een verhoogde efficiëntie en productiviteit.