Metalunion, sterk in logistiek

Metalunion beschikt over meer dan 40 opleggers. Zo zijn wij in staat uw orders onder de best mogelijke condities te leveren.
Of het nu gaat om gebeitste platen of balken op 24 meter, Metalunion levert uw bestelling onder geschikte logistiek, en bovenal op tijd.

Een goede planning is van essentieel belang voor alle bedrijven binnen onze sector.
Daarom zorgen wij ervoor dat u op ons kan rekenen als betrouwbare partner, door onze leveringstermijnen standvastig na te komen. Beloftes effectief waarmaken vormt de basis fundering van een vruchtbare samenwerking. Elke dag opnieuw spant ons team zich in om een optimale en stipte logistiek te bieden aan onze klanten in België, Noord-Frankrijk, Nederland en Luxemburg.

360° optimale werking voor een betrouwbare logistiek

Betrouwbare logistiek begint bij ons in het atelier en eindigt bij u ter plaatse.

Doorheen het volledige traject besteden wij aandacht aan een kwalitatieve werking. Startende bij het lossen van het ons aangeleverd materiaal, over een optimale overdekte opslag tot het laden en transporteren tot bij u ter plaatse.

Afhankelijk van het staalproduct wordt deze voorzien van de nodige verpakking ter bescherming.

Duidelijke labels & markeringen

Door het voorzien van duidelijke labels op het geleverde staalmateriaal, is alles vlot herkenbaar voor een soepel verloop bij levering.

In combinatie met onze markeermogelijkheden, kan u duidelijk projecten onderscheiden en hoeft u achteraf het geleverde staalmateriaal niet uit te sorteren en na te meten.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Metalunion, de totaalleverancier voor al uw gewenste staalproducten,
in handelsformaten of bewerkt op maat.

Zo kan u focussen op uw kernactiviteiten, en dragen wij een kwalitatief en betrouwbaar steentje bij aan een verhoogde efficiëntie en productiviteit.