Metalunion, sterk in quartoplaten

Quartoplaten: brede keuze aan afmetingen en diktes

Metalunion beschikt over een ruime voorraad quartoplaten met een brede keuze aan afmetingen en diktes. Deze variatie garandeert niet alleen een onmiddellijke beschikbaarheid, maar tevens een brede keuze aan afmetingen die een optimale nesting toelaten. Dankzij ons nesting programma kunnen wij afval tot een minimum reduceren en het beste resultaat aan onze klanten bieden.

De kwaliteiten van onze quartoplaten op voorraad zijn S235JR en S355J2+N volgens EN 10025-2.

Bent u op zoek naar specifieke diktes, kwaliteiten of afmetingen quarto platen?
Dankzij ons uitgebreid netwerk aan walserijen en partners bieden wij uitgebreide mogelijkheden. Wij leveren zowel uit voorraad, vanop de kaai of vanuit nieuwe productie. Voor specifieke vragen omtrent de afmetingen, diktes en kwaliteiten van onze quartoplaten, kan u steeds contact met ons opnemen. 

CNC Bewerkingen quartoplaten: branden, boren, stralen en schilderen

De bewerkingsmogelijkheden op ons assortiment quarto platen zijn uitgebreid: plasmasnijbranden, autogeensnijbranden, boren van gaten, stralen en schilderen. Alle bewerkingsmachines zijn CNC gestuurd, waardoor uw technische tekeningen via uw eigen DXF-bestanden rechtstreeks kunnen worden ingeladen. Zo ontvangt u met precisie afgewerkte stukken die u rechtstreeks kan integreren in uw productieproces.

CNC-gestuurde bewerkingen van quartoplaten

Plasmasnijden staat in voor brandwerk tot 40 mm, terwijl autogeen snijbranden zorgt voor brandwerk van dikke platen tot 200 mm.
Het boren van gaten is mogelijk met diameter 8 tot 29 mm. In combinatie met onze straal- en schilderinstallatie kan u rekenen op een totaalaanpak van uw quartoplaten.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Metalunion, de totaalleverancier voor al uw gewenste staalproducten,
in handelslengtes of bewerkt op maat.

Zo kan u focussen op uw kernactiviteiten, en dragen wij een kwalitatief en betrouwbaar steentje bij aan een verhoogde efficiëntie en productiviteit.