Metalunion, een betrouwbare partner binnen de tankbouw

Bent u actief in de tankbouw? Ontdek ons breed gamma plaatstaal en ruime bewerkingsmogelijkheden

Metalunion biedt een breed gamma plaatstaal aan klanten binnen de tankbouw. Onze ruime voorraad plaatmateriaal bestaat uit een brede waaier aan kwaliteiten, formaten en diktes. In ons CNC gestuurd modern machinepark bewerken we het nodige plaatmateriaal op maat, tot afgewerkte onderdelen voor de bouw van uw tanks, drukvaten, silo’s of opslag- en procestanks.

Onze bewerkingsmachines zijn CNC gestuurd, waardoor uw technische tekeningen via uw eigen DXF-bestanden rechtstreeks kunnen worden ingeladen. Zo ontvangt u met precisie afgewerkte stukken die u rechtstreeks kan integreren in uw productieproces en bespaart uw personeel tijd en moeite tijdens de effectieve bouw van uw tanks.

Metalunion beschikt over coils in eigen beheer: kwaliteitsvereisten en afrol op maat

Kwaliteit is van groot belang. Om controle te hebben over het bronproduct, koopt Metalunion daarom ook coils in eigen beheer aan. De kwaliteitsvereisten van de coils worden zorgvuldig nagekeken om aan de behoeften van de klant te voldoen. Hierdoor hebben wij ten allen tijde controle over het hele proces: van aankoop van de coil, afrol op maat, toepassing van bewerkingen, tot uitlevering bij de klant.

Afwijkende kwaliteiten zoals P235GH, P265GH of zelfs A283GrC nodig? Geen probleem. Door haar uitgebreid netwerk aan walserijen gaat Metalunion uit nieuwe productie voor u op zoek.

Ontdek al onze staalproducten op voorraad

Wij bieden een uitgebreid assortiment vlakke en lange staalproducten, in handelslengtes of bewerkt op maat. Beschikbaar uit voorraad en op aanvraag. Ontdek ze hiernaast!
Vlakke staalproducten: warmgewalste platen, quartoplaten en koudgewalste platen

Assortiment bandplaten: zwarte platen,  laserplaten,  gebeitste platen, traanplaten, SPO platen en gegalvaniseerde platen. Een brede keuze aan afmetingen en diktes uit voorraad. Speciale maat nodig? Wij rollen deze af uit onze ruime voorraad coils.

Metalunion beschikt over een ruime voorraad quartoplaten met een brede keuze aan afmetingen en diktes. Wij leveren zowel uit voorraad, vanop de kaai of vanuit nieuwe productie.
Assortiment koudgewalste platen: koudgewalste platen DC01 en gegalvaniseerde platen. Een ruime voorraad en brede keuze aan afmetingen en diktes.
Lange staalproducten

Assortiment balken: UPN, IPE, HEA, HEB en HEM. Een ruime voorraad en brede keuze aan afmetingen en lengtes.
Een speciaal type profiel nodig? Vraag het ons!

Assortiment handelsstaal : hoekijzers, plat, strippen, rond, vierkant, T-IJzers, U-IJzers en kraanrails. Een ruime voorraad en brede keuze aan afmetingen en handelslengtes.

Assortiment buisprofielen: vierkante kokers, rechthoekige kokers en gelaste ronde constructiebuizen. Een ruime voorraad en brede keuze aan afmetingen en handelslengtes.

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

CNC-gestuurde bewerkingen van staalproducten

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Meer info   

Uw staalbewerkingen laten uitvoeren door Metalunion?
Alleen maar voordelen!

Productiecapaciteit

Geniet van een uitbreiding van uw productie-capaciteit, zonder bijkomende investeringen of complexe ingrepen die de interne organisatie dreigen te verstoren.

Tijdsbesparing

Met de aanlevering van op maat bewerkte producten bespaart u bovenal tijd. Doe voor tijdsintensieve voorbewerkingen beroep op ons geautomatiseerd machinepark. Zo kan u de focus leggen op wat waarde genereert voor uw bedrijf: uw kernactiviteit.

Bezetting

Moeilijkheden in het vinden van gekwalificeerd personeel of tijdelijke onderbezetting? Onze CNC-machines bieden de perfecte aanvulling.

Efficiëntie

Wij kunnen u ondersteunen bij piekperiodes, tijdelijke onderbezetting of andere omstandigheden. Zo hoeft u uw klanten niet teleur te stellen of nieuwe projecten te weigeren.

Automatisering

De automatisering van ons CNC-gestuurd machinepark, in combinatie met een sterk georganiseerde interne flow, reduceert de foutenlast tot een absoluut minimum.

Stiptheid

Onze interne organisatie in al haar facetten; van ons magazijn tot CNC machinepark en stipte logistiek, zorgt ervoor dat wij binnen de overeengekomen termijn leveren. Op ons kan u rekenen.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Metalunion, de totaalleverancier voor al uw gewenste staalproducten,
in handelsformaten of bewerkt op maat.

Zo kan u focussen op uw kernactiviteiten, en dragen wij een kwalitatief en betrouwbaar steentje bij aan een verhoogde efficiëntie en productiviteit.